FINANSIERING / LEASING


Finansiering / købekontrakt:

I en tid hvor banker "skruer" op for renten og gør det sværere for folk at låne penge til bilen, er det fornuftigt at undersøge markedet grundigt for finansieringsmuligheder  - Banken er ikke altid det billigste og bedste valg.

Finansiering og leasing af biler har derfor altid været et emne, der deler vandende når man snakker erhvervelse af bil. 

Snakker vi almindelig finansiering via en købekontrakt vil udbyderne via bilhusene, herunder også os, ofte kunne tilbyde en lavere rente, ovenikøbet fast fremfor bankerne. 

Når man snakker billån tilbyder bankerne ofte en variable rente som ligger højere, eksempelvis med 1 - 2 %. 

Tilgengæld betaler man lidt for etableringen af lånet hos bilhusenes samarbejdspartnere, det er trods alt det de lever samt forhandleren der laver arbejdet for dem får en en "løn" for arbejdet. 

Hvad du dog skal være opmærksom på er en årlige omkostningsprocent, ÅOP, det fortæller dig hvad den samlede pris for lånet udtryk i procent. Derfor er det vigtigt at sammenholde dette tal, foruden den månedlige ydelse samt udbetalingen når du sammenligner 2 lånetilbud. 

Hos os samarbejder vi med Santander der pt. er markedets størst låneudbyder af billån. Har kører vi med en fast rente på 2,45 %. ÅOP afhænger af tilbagebetalingstiden, stiftelsesomkostninger samt udbetalingens størrelse (min. 20% jf. kreditaftaleloven - enkelte tilfælde tillades uden udbetaling).


Leasing:

Når vi snakker leasing, her erhvervsleasing og ej flexleasing (mere om dette her), så opererer vi med 2 begreber:

- Finansiel leasing.

- Operationel leasing.

Ved leasing er der ikke noget reelt lovkrav til udbetalingens størrelse, men vær opmærksom at der typisk tages udgangspunkt i min. 10 - 20% som nedskrivning af bilen, så du som kunde kommer til at sidde billigere pr. mdr. 

Løbetiden, for begge typer leasing, kan beløbe sig på mellem 12 - 60 mdr. alt efter hvad som passer ind i dit rådighedsbeløb. 

Forskellen på de 2 ligger i at ved finansiel leasing indestår du som kunde for restværdien af bilen efter endt periode, hvorimod ved operationel leasing indestår leasingselskabet. Dvs. at ydelse oftest er højere her da en serviceaftale typisk er indregnet i ydelsen, således at leasing selskabet har sikkerhed i at bilen løbende bliver serviceret. 

Da vi tilbyder alle former for finansering, har vi helt sikkert også den rigtige løsning til dig, uanset om du er privat eller erhvervskunde.

Vi lægger stor vægt på at der skal være fornuftigt forhold mellem udbetaling og afdrag, således at du ikke står med større gæld i køretøjet end det reelt er værd næste gang du skal handle.

Kontakt os derfor allerede idag for en uforpligtende snak om dine muligheder på: 4019 7543.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig på rette vej. 

2CAP ApS - et fornuftigt valg!


 

Udviklet af Bilinfo